Craft Dairy als werkgever

Wil je bijdragen aan pure en ambachtelijke zuivelproducten? Dan vind je het vast leuk om bij ons te komen werken. In al onze processen zoeken we naar een goede samenwerking en balans tussen mens, dier en natuur. En binnen de muren van onze productielocatie in Tweede Exloërmond is die mens natuurlijk erg belangrijk.

Fysiek werk

We werken met processen waarmee we zo dicht mogelijk bij onze ambacht blijven. Processen die in de industrie niet meer vanzelfsprekend zijn, simpelweg omdat ze teveel vakmanschap en tijd vergen. Dat houdt in dat je bij ons geen proces operator bent die de hele dag op een scherm bijhoudt of alle kleppen en leidingen naar behoren werken. Nee, bij ons leer je het vak en werk je met je handen. We zoeken daarom altijd naar fysiek fitte mensen. In de ene rol is dat belangrijker dan in de andere, maar je kan erop rekenen dat je je hele werkdag actief bent.

Vroege vogels

Onze werkdag begint vroeg in de ochtend. De zuivel die ’s morgens geleverd wordt, wordt direct verwerkt. Als je bij ons wil komen werken is dat natuurlijk belangrijk om te weten. Vroeg beginnen houdt natuurlijk ook in dat je vroeg klaar bent. Op welke tijden je werkt, is afhankelijk van je rol.

Mensen met een missie

Je komt te werken voor twee mensen met een missie. Met dertig jaar ervaring zijn we Craft Dairy gestart. En in ons eigen bedrijf wilden we dingen op onze eigen manier doen. Anders dan de industrie. Daarom werken we enkel met biodynamische en biologische zuivel en zijn onze productiemethodes ambachtelijk. We vertellen regelmatig waarom we dingen doen zoals we ze doen en hopen je daar enthousiast over te maken – als je dat niet al bent!

Aandacht voor jou

We werken meer vanuit ons ideaal en minder vanuit een drang tot groei. Het sociale aspect van ons bedrijf vinden we ook heel belangrijk én erg leuk. Iedereen is een onmisbaar onderdeel van het proces en we doen het samen. We zijn altijd op zoek naar de best mogelijke rol als ondernemer, werkgever en leidinggevende. Met een team mooie mensen maken we dagelijks de lekkerste zuivelproducten. Op dit moment hebben we tien medewerkers en er is ruimte voor nog een aantal bevlogen mensen. Bij ons kan je rekenen op een heldere planning, fijne samenwerking en natuurlijk… overheerlijke zuivelproducten op tafel.